Beskrivning

DAKINE PRIMA 5L(Önskar du en mindre necessär, se DA KINE DIVA 4L eller ALINA 3L på vår sida.)

Rek butikspris: 500 kr


DAKINE grundades på Hawaii 1979. Från att från början tillverka framför allt leashar till surf har varumärket vuxit till att bli ett av de ledande i världen inom sin nisch. Da Kine har idag ett mycket brett sortiment och har är specialiserade på ryggsäckar, väskor och en mängd acessoarer för surf, snowboard, skate, alpinskidåkning, mountainbike, windsurf, kite och travel.

Rymlig necessär/handväska med sportig design och många genomtänka detaljer.
Dakine Prima är en högkvalitativ och välgenomtänkt större necessär eller handväska. Prima har väl genomarbetade detaljer i inredning och mönsterdesign, precis som alltid från Da Kine. Storleken 5L passar bra för dig som önskar en större necessär som rymmer det mesta och som även fungerar som en handväska till stranden eller på weekendresan.

Dakine Prima har tålig utsida i en en design som ger bra styrsel, och ett invändigt kontrastfärgat ljusare innermaterial i nylon som är enkelt att rengöra. Det stora facket sväljer mycket och har har två elastisk små förvaringsfickor. En urtagbart vattenskyddad större förvaringsficka med dragkedja i transparent vinlyl finnns inknäppt med karborre, där vätskor kan läckagesäkras.

Stora sektionen: Fullstort fack där det mesta ryms + 2 elastiska fack för flaskor etc

Urtagbart fack: Transparens vinyltfack med dragkedjeförslutning framtill. Perfekt för småflaskor som behöver läckagesäkras.

Specifikation:

  • Volym: 5 liter
  • Mått: 28 x 18 x 13 cm
  • Vikt: 252 gram
  • Utsida: Kraftig polyesterväv
  • Insida: Nylon
  • Tvåvägsdragkedja: YKK
  • Stora handtag
  • Lätt att rengöra

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 559185937

Visningar 419

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

necessär dam, DAKINE PRIMA 5L

Pris

290 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?