Beskrivning

SNUGPAK KITMONSTER 120L

Rek butikspris: 1300 kr

Volym: 120 L

Snugpak startades upp 1977 av en brittisk djuphavsdykare och hans fru som ville tillverka värmande plagg och sovsäckar i amerikansk stil åt sina landsmän. Idag är Snugpak en internationellt erkänd aktör som förser försvarsmakter i flera nationer med sina kläder och sovsäckar. Snugpak baserar sina produkter på över 30 år lång erfarenhet av produktinovation och framförallt på respons från kunder. På senare tid har de vuxit sig starkare inom outdoor utanför professionell sektor och fått ett erkännande bland intresserade och seriösa utövare.

Mångsidig slittålig trunk på 120 liter som kan bäras i handen, över axeln eller som ryggsäck.

Kitmonster från Snugpak är en mycket rejäl 120 liters trunk försedd med handtag och remmar om gör att den kan transporteras som en trunk, axelväska eller som en ryggsäck. Väskan är försedd med rejäla dragkedjor, förstärkt botten och är gjort för att hålla med ett yttermaterialet i slistarka 500 Deniers Heavy Duty Nylon.

Kitmomnster 120 är försedd med 6 kompressions-remmar för att reglera dess volym. Både ryggsäcksremmar och axelrem är vadderade och dessa remmar kan enkelt tas bort när de inte behövs. Handtag i vardera ända gör Kitmonster 120 lätt att transportera.

Invändigt har väskan ett stort huvudfack samt två dragkedjeförsedda, mindre sidofickor. På lockets insida finns dessutom en dragkedjeförsedd nätficka. Dessutom finns ett fukttåligt fack för smutsvätt med åtkomst från väskans utsida. Fickan expanderar inåt allt eftersom du fyller den med ex. smutsvätt.

Specifikation:

  • Volym: 120 L

  • Vikt: 1,5 kg

  • Material: 500D Heavy Duty Nylon

  • Mått: 80cm (W) x 42cm (H) x 36cm( D)

  • Avtagbara bärremmar/axelremmar

  • 2 invändig afickor och ivändig lockficka

  • Fukktåligt exanderande fack på utsidan

  • Kan bäras som ryggsäck eller väska


(sökord: The north face duffelbag , snugpak duffelbag , stor väska , 120 literstrunk , trunk stor )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599685113

Visningar 863

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SNUGPAK KITMONSTER 120L, trunk stor, duffelbag

Pris

1 190 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?