Beskrivning

Upplev en värld av kreativitet och skönhet med detta unika smyckesset som kommer att förtrolla varje tjej som älskar smycken! Setet innehåller en mängd fantastiskt färgglada hängsmycken i olika former och nyanser. Med dessa kan ditt barn skapa sina egna smycken, armband eller halsband som hon antingen kan ge som gåva till en älskad eller bära själv.

Att leka med pärlor har en positiv effekt på barnets utveckling. Det formar deras konstnärliga färdigheter tillsammans med fantasin samtidigt som koncentrationen övas. Det utvecklar också handens finmotorik, stimulerar kreativiteten och lär samarbete och sociala färdigheter när barnet spelar med sina kamrater.

Setet är lätt och smidigt, vilket gör att barnet enkelt kan ta med det till förskolan, till en vän eller ut i trädgården. Hela setet är förpackat i en låda som tar minimalt med plats, och dess förvaring och transport är helt bekymmersfri.

Med 70 olika element kan ditt barn skapa fantastiska armband i olika former och med olika motiv. Setet innehåller också 4 armband där pärlor och hängsmycken kan fästas.

SPECIFIKATIONER:
Färg: Multifärgad
Armbandslängd: 15-20 cm
Förpackningsmått: 14 x 5 x 12 cm
Vikt: 0,2 kg
Vikt i förpackning: 0,25 kg

INGÅR:
4 x armband
25 x rundt hängsmycke
20 x platta hängsmycken
20 x figurhängsmycke
1 x Presentask

Objektsnr 628122198

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 12:12

Set för armbandstillverkning - 4 armband

Pris

219 kr
Annonsen är avslutad

MobiloTeknik

Vällingby, Sverige

5.0

MobiloTeknik

Företag

Toppsäljare

1 145 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?