Beskrivning

# Kolla gärna min profil och fynda mer med Samfrakt

Quiet Book, interaktiv upptagen bok, pussel lugn bok Montessori för småbarn, sensorisk leksak, förskola aktivitets leksak böcker hjälp utveckla lärande färdigheter (nummer kognition)

Match tema: Livliga aktivitets böcker 2023 matchar temat med 5 berättelser, inklusive "siffror och ballonger", "matcha hönor and ägg", "nummer pussel", "klä brandman" och "nummer & djur". Dessa roliga berättelser kan stimulera barns fantasi och kreativitet. Genom att lära sig medan de leker utvecklar barn fin motoriska färdigheter, problemlösnings färdigheter och visuell uppfattning, språk, logik och mer. Dessa böcker för tidigt lärande är en perfekt pedagogisk leksak för 3–6-åriga pojkar och flickor.

Material av hög kvalitet: Montessori-pusselbok är CPC-certifierad (Childrens Product Certifikaten) och tillverkad av högkvalitativa och säkra material. Denna aktivitets bräda för småbarn är förtjockad och rundad för att undvika att skada barnets händer. Observera att kroksidan av kardborrebandet är fäst vid boken och den grova sidan är fäst vid svaret. Av säkerhetsproblem har vi beslutat att packa krokar, öglor och mynt i paketet. Eftersom föräldrar alltid gör ett bättre jobb än maskiner.

Lätt att använda: En skala av och en klistra på, kan klistras på upprepade gånger. Småbarnen kan observera, utforska intressant innehåll i pusselböckerna för småbarn och använda sin intelligens för att matcha kort och mönster. Klistra fast kortet på svarsförvaringsområdet på bokens vänstra sida och klistrar sedan kortet till vänster till rätt position i spelområdet till höger. Kort positionen returneras och spelet startar.

Förskoleaktivitetsböcker: Denna klistermärkesbok för småbarn ger ett praktiskt sätt för småbarn att lära sig genom att bygga sambandet mellan lärande och lek. Det är viktigt för förskola, dagis och sensorisk tillväxt att förse småbarn med nödvändig kunskap och färdigheter för att utveckla deras intresse för lärande. Denna upptagna bok från Montessori för barn för att utveckla inlärningsfärdigheter är en utmärkt pedagogisk leksak för 3–6 år (inklusive barn med autism och språkförseningar).

Perfekta leksaker för småbarn: Denna tysta bok för småbarn kan hålla barn ensamma i timmar, vilket också ger ett ögonblick av lugn för föräldrar. Samtidigt är denna tysta Montessori-bok också lämplig för daglig föräldrar-barnunderhållning och hjälper till att bygga en hälsosam relation mellan föräldrar och barn. Oavsett om du är hemma eller på språng (park, strand, bil, flyg), är aktivitetsböcker för småbarn fantastiska reseleksaker.

Köpanvisningar: Denna produkt använder det internationella språket – engelska

Objektsnr 630486455

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 16:41

Quiet Book, Montessori siffror bok för barn på engelska

Pris

45 kr

Katioshia

Växjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?