Beskrivning

NITE IZE RUN OFF WATERPROOF PHONE POUCH

Nite Ize tillverkar, designar och producerar ett brett sortiment av olika innovativa verktyg, anordningar och tillbehör som gör livet lättare, säkrare och roligare både dag och natt. Fokus ligger på lösningsorienterade produkter med hög kvalité och prestanda anpassade för outdoor- och yrksebranchen.

Skydda din mobiltelefon mot väder och vind och håll den lättillgänglig överallt.

Runoff är en innovativ serie premiumprodukter från Nite Ize som ger en bättre, enklare och säkrare vattentät förvaring av din utrustning. Långt ifrån det billigast på marknaden, utan för den som vill ha det bästa, och framförallt billigare än att köpa en ny iphone

Runoff Waterproof Phone Pouch är oslagbar när det gäller handsfree-skydd mot vatten, damm och sand. Den här unika flexibla vattentätt smartphonecaset kan rullas upp kompakt när den inte används. De inbyggda fästpunkterna och den medföljande justerbara lanyarder gör det enkelt att bära caset runt halsen eller bröstet, alternativt i bältet eller på en ryggsäck tack var bältesinfästningen (se bilder). Detta telefonfodral är helt vattentät, sand och dammtätt (enligt IP7-testat) och har den revolutionerande TRU®-blixtlåssteknologin.


Materialet är en hållbar TPU-konstruktion med HF-svetsfogar, som klarar alla äventyr i livet. TRU Zip-designen på blixtlåset är långt ifrån en ”spray-proof” dragkedja – utan en 100 % tät och tillförlitlig förslutning) . Denna innovation har möjliggjort för Nite Ize att konstruera en ny säkrare typ av vattentät förvaring med både enkel och problemfri användning samt en säker förslutning och tillförlitlighet. Det klara, pekskärmsvänliga materialet gör det möjligt att ta bilder med kameran i sin säkra förvaring även under vatten (upp till 1 meters djup).

Specifikation:

  • Kan ta bilder under vattenflaska

  • Damm och vattenskyddad enligt IP7 (Klarar 1 meters vattentryck med marginal)

  • Material: TPU-konstruktion med svetsade fogar

  • Vattentät TRU zip-blixtlås skyddar mot vatten, damm och sand

  • Monteeriungsöglor för lanyard samt bälte

  • Kan rullas ihop för smidig förvaring

  • Vikt: 46 gram

  • Mått invändigt: 9/11 x 18 cm

(sökord: vattentätt case smartphone , vattensäkert mobilcase , vattentät förvaring smartphone . vattentätt skyddscase mobiltelefon )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599921965

Visningar 143

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NITE IZE RUN OFF WATERPROOF PHONE POUCH, vattentätt mobilcase

Pris

549 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?