Beskrivning

Skydda den ägodel du använder allra mest med ett rejält skärmskydd

Detta skärmskydd är speciellt utformat för att passa perfekt på din iPhone 14 Plus och skydda dess skärm mot repor, smuts och fingeravtryck. Med detta skärmskydd kan du njuta av en kristallklar skärmbild och behålla din mobiltelefon i utmärkt skick.

Skärmskyddet är tillverkat av högkvalitativt och reptåligt material som är utformat för att klara av vardagligt slitage och stötar. Det är utformat med precision för att täcka hela skärmytan och samtidigt säkerställa att pekfunktionaliteten och skärmbilden förblir kristallklar.

Installationen av skärmskyddet är enkel och smidig. Det levereras med en appliceringsguide och en rengöringssats för att säkerställa att skärmen är fri från smuts och fingeravtryck innan du applicerar skärmskyddet. Det självhäftande lagret gör att du kan applicera skärmskyddet utan att det bildas bubblor eller fäster dåligt.

Skärmskyddet är tunt och har en hög ljustransmission för att behålla skärmens ursprungliga färger och detaljer. Det är även belagt med en oljefri yta som motverkar fingeravtryck och fläckar, vilket gör att skärmen alltid ser ren och fräsch ut.

Med detta skärmskydd kan du vara säker på att din lur är väl skyddad mot vardagligt slitage och olyckor. Det ger dig en extra trygghet och låter dig använda din telefon utan att behöva oroa dig för att skärmen ska repas eller skadas.

Med skärmskydd så köper du dig en otroligt billig försäkring.
Screenprotector hårdhet: 9h som skyddar din telefon på bästa sätt. Levereras med en rengöringstrasa.

  • Passar: iPhone 14 Plus
  • Material: Härdat glas
  • Färg: Klar
  • Egenskaper: Case friendly
  • Märke: Glass Screen PRO


PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Niotek tillämpar FRI FRAKT på alla produkter, men vi tar betalt för en eventuell retur. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 608154746

Visningar 223

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Härdat skyddsglas iPhone 14 Plus

Pris

89 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 511 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också