Beskrivning

IPhone 13 PRO

Denna skärmskydd, är en utmärkt lösning för att skydda din iPhone. Med ett tempererat glas och en enkel installationsram, är det enkelt att applicera och korrekt inramat för en perfekt och bubblefri installation. Det är också en privacy screen protector vilket innebär att det minskar möjligheten för andra att se din skärm från sidan.

Fördelarna med att använda denna produkt är många. För det första skyddar det din iPhone från repor, smuts och andra skador. För det andra är det enkelt att använda och installationen tar bara några minuter. Slutligen, med lättanvända instruktioner, kan vem som helst använda den här produkten, även om de inte har någon tidigare erfarenhet av att installera skärmskydd.

Skärmskydd är ett viktigt tillbehör för din iPhone eftersom de skyddar skärmen från repor, fläckar, damm och andra skador som annars kan påverka funktionaliteten och utseendet på din telefon. Denna Skärmskyddet hjälper till att minimera skaderisken från daglig användning, vilket kan spara pengar på reparationer och förlänga livslängden på din iPhone.

När det gäller privacy screen protectors, är deras huvudsakliga fördel att skydda din skärm från insyn. Du kan använda din telefon utan bekymmer för att någon ska tjuvkika på dina personliga meddelanden, e-postadresser, bilder eller annan information du vill behålla privat. Det är en viktig fördel för personer som är oroliga för sin integritet eller som ofta arbetar med känslig information på sina telefoner.

Denna produkt är en utmärkt lösning för att skydda din iPhone-skärm från skador, medan det också minskar risken för insyn med dess privacy screen-funktion. Eftersom det kan vara frustrerande att applicera skärmskyddsfolie utan bubblor och korrekt inramning, är denna installation kit speciellt utformad för enkel installation av ett tempererat glas-skydd på din iPhone. När du köper denna produkt kan du vara säker på att du får högsta kvalitet och enkel användning, vilket sparar tid och frustration. Så, om du vill skydda din iPhone-skärm från skador samtidigt som du förhindrar insyn, är denna installation kit med tempererat glas och privacy screen ett måste-ha tillbehör för din iPhone!

Objektsnr 630572675

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 16:30

Privacy skärmskydd - STARK SKYDD för (iPhone 13 PRO)

Utropspris

|0 Bud

175 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?