Beskrivning

Sällsynt Sun 3D workstation med Solaris 5. I fint skick med, DVD-spelare, två hårddiskar, grafikkort, 512 MB RAM, kablar, mus och tyskt tangentbord (inkl åäö) - allt original. Startar och har en ren installation.

Historisk Betydelse

Sun Microsystems Ultra 10 är en arbetsstation som introducerades av Sun Microsystems 1998 som en del av deras Ultra-serie av datorer. Den var en av de senare modellerna i Ultra-serien och var designad för att erbjuda hög prestanda för tekniska och grafiska tillämpningar.

Ultra 10 Creator 3D var en del av Sun Microsystems bredare strategi att erbjuda kraftfulla arbetsstationer och servrar till företag och forskningsinstitutioner. Dessa arbetsstationer hjälpte till att etablera Sun Microsystems som en ledande leverantör av högpresterande datorlösningar under 1990-talet och tidigt 2000-tal.

Arbetsstationen är idag mest intressant ur ett historiskt perspektiv, då den representerar en tid då specialiserade arbetsstationer spelade en central roll i tekniska och kreativa arbetsflöden innan den bredare adoptionen av billigare och mer kraftfulla PC-baserade lösningar.

Objektnr 636 239 934

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 16 jul 21:10

Sun Microsystems Ultra 10 creator 3D

Pris

4 000 kr

Antepante2

Sundsvall , Sverige

Verifierad

14 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också