Beskrivning

MCNETT OUTGO ULTRA COMPACT MICROFIBER TOWEL

Vi säljer ut alla MCNETT Outgo Ultra Compact Microfiber Towel från leverantörens skandinaviska lager med anledning att MCNETT ändrat varumärkesnamn till GEAR AID. Handdukar med den gamla loggan kommer fasas bort till förmån för motsvarande GEAR AID Quick Dry Microfiber Towel - vilket är samma produkt.

Färg: green (Färgen heter green men ser ut som lime/gul i verkligheten)
Storlekar:
MEDIUM / Mått: 51 x 102 cm / Vikt: 60 gram / Mått packad: 18 x 24.5 x 1.5 cm
LARGE / Mått: 76 x 127 cm / Vikt: 225 gram / Mått packad: 18 x 26 x 2 cm
XL /Mått: 89 x 157 cm / Vikt: gram / Mått packad: 18 x 27 x 2.5 cm
Ultralätt, snabbtorkande och anti-microbial handduk för resa, friluftsliv och expedition.

Outgo Ultra Compact Microfiber Towel är vår storsäljande handuksserie inom det breda outdoorsegmentet. Som alltid när det gäller produkter från Mcnett/ Gear Aid så leder de produkutveckling för att få fram en vinnande produkt som de säljer i volymer, och det här är inget undantag.

Anledningen till framgången är troligen den breda användbarheten då den fungerar för alla tillfällen. Funktionell nog att ha med på campingen, på vandringen eller långresan, och samtidigt lätt och liten nog att packa och bära med på expeditionen. Handduken är även genialiskt för alla som har en böjelse för vattensport, då den är perfekt för att torka upp vatten ur kajakens sittbrunn, eller torka av dyk-, sup- eller surfutrustning innan de läggs in i blöta i bilen.

Microfibermaterialet har en mycket mjukt och behaglig kvalitet. Handduken rengör både kropp eller utrustning från smuts och svett, har en hög uppsugningsförmåga på 5 gånger sin egen vikt och torkar mycket snabbt. Microfiberrhandduken är anti-microbial behandlad med silverjoner för att vara resistent mot dåligt odör.

Den medföljande förvaringspåsen i mesh med dragkedja skyddar handduken, men kan även användas som en necessär eller förvaringspåse för mobil, nycklar etc.

Specifikation:

  • Uppsugningsförmåga: 5x sin egen vikt
  • Mycket snabbtorkande
  • Mjuk och behaglig kvalitet
  • Rekommenderas för vandring, camping, resa, expedition, vattensport, kajaksport, surfsport
  • Förvaringspåse som kan användas som torkpåse eller förvaring för små produkter
  • Anti-microbial behandlad mot odör

( travel handduk , outdoor handduk , handduk resa , handduk vattensport , cocoon handduk , packtowl handduk , handduk microfiber , antibakteriell handduk , resehandduk , sea to summit handduk , handduk kajak , handduk friluftsliv , högaborberande handduk mikrofiber , ultralight outdoor towel )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599680065

Visningar 121

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

handduk microfiber, MCNETT OUTGO ULTRA COMPACT MICROFIBER TOWEL cobolt XL

Pris

249 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?