Beskrivning

LIFEVENTURE MONEY BELT

Rek butikspris: 250 kr

Färg: Svart

Lev artikelnummer: LV71135

LIFEVENTURE/ LIFESYSTEMS är ett brittiska varumärken under samma paraply. Sedan 1980 stått för en bredd med inovationer och nytänk inom framför allt outdoortillbehör, acessoarer och säkerhetsutrustning som underlättar allt från resa till expedition. De har hittills sponsrat hela 30 expeditioner.

Nylonbälte med steglöst metallspänne, som ser riktigt snyggt ut i jämförelse emd många konkurrerande varor i samma klass som är enbart funktionella.

Money Belt är ett snyggt bälte med klassik look som inte bara håller byxorna på plats utan även har en dold 30 cm dragkedjeficka med blixtlås på insida av bältet. Här får du lätt plats med 10 st 500-lappar om du skulle ha oturen att behöva tömma fickorna i ett rån. Troligtvis har inte taxichafförerna i Pakistan koll på att outdoorföretagen tillverkar denna vara.

Med ett Money Belt behöver du ingen plånbok utan kan förvara dina kontanter helt dolda i bältet. Money Belt hjälper dig att förvara kontanter på ett tryggt och otroligt säkert sätt när du befinner dig i främmande miljöer eller på platser där det vistas mycket folk.

Bältets material är vävd bomull och det har ett aluminiumspänne.

  • Material: Vävd bomull, spänne i aluminium
  • Vikt: 120 g
  • Mått: 35 x 275 mm
  • Passar midjemått från 66-111 cm
  • Dold ficka med dragkedja

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 609803294

Visningar 243

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

bälte med säkerhetsficka, LIFEVENTURE MONEY BELT SVART, LV71135

Pris

229 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?