Beskrivning

GEAR AID AQUASURE+ NEO BLACK WITCH™ 28 g(Identisk produkt som florera under namnet GEAR AID AQUASEAL+ NEO)

Rek butikspris: 130 kr

MCNETT ändar under 2019 varumärkesnamn till GEAR AID. (Därför kan motsvarande identiska produkt florera parallellt under båda varumärkenas olika emballage på marknaden ett tag framöver.) Det amerikanske varumärket är specialiserat på reparationsutrustning, tillbehör och produktvård för militär och den professionella sektorn, men har mer och mer börjat sprida sig och uppskatas av friluftsintresserad konsumenter. Alla produkter håller mycket hög kvalitetsnivå och tack vare stora volyminköp från USA kan vi hålla mycket bra prisnivå.

Snabbverkande effekivt lim för våtdräkter och neoprenematerial mm.

Gear Aid Black Witch™ är ett supereffektivt elastiskt neoprenelim för snabb omedelbar reparation av alla dräkter och produkter i neoprene. Black Witch™ skapar en extremt stark och vattentät limfog. Limma revor och hål på plats och förstärk sömmar och försvagade områden på din våtdräkt till swimrun, din dykdräkt, dina vadarbyxor eller din surfdräkt.

Instruktioner:

Limmet är av typen kontaktlin, så limma på båda sidor av sprickan. För samman och låt torka, limma sedan i sprickan. Håll ihop/ fixera under ca 20 minuter tills limmet härdar tillräckligt för användning av produkten.

Specifikation:

  • Härdningstid ca : 20 minuter

  • Volym: 28 gram

  • Elastisk superstarkt och vattentät limfog

  • Ger en transparent bestående lagning



(sökord, neoprenlim för reparation av våtdräkter , lim för reparation av dykardräkter i neoprene , lim för reparation av swinrundräkter , lim för reparation av simdräkter, lim våtdräkter , snabbtortkande lim våtdräkter, lim vadare )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 561657845

Visningar 769

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GEAR AID AQUASURE+ NEO BLACK WITCH, lim neoprene, lim våtdräkter, lim vadare

Pris

99 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 389 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?