Beskrivning

BIG WIPES Heavy-Duty Våtservetter.

VAD ÄR HEAVY-DUTY PROPLUS BIG WIPES?

Dom dubbelsidiga "skrubba och rena" Heavy-Duty ProPlus-servetter är helt enkelt de bästa och mest effektiva handrengöringsservetterna på marknaden! 4x kraftlösningsmedel hanterar även den tuffaste smuts och 4x hudbalsam hjälper till att skydda, ge näring och återfukta huden.

UNIK TEXTUR


Heavy-Duty-servetter innehåller den senaste högvidhäftande webbteknologin med en innovativ dubbelsidig skrubb och rent tyg. Den nötande sidan skrubbar bort det mest envisa smuts, medan den släta sidan suger upp allt på den snabbaste tiden. Dessutom säkerställer det fasta greppet, no slip-textil minskad glidning, hög rivhållfasthet och ingen pilling.

HEAVY-DUTY WIPES ERBJUDER HUDSKYDD


För att ta hand om huden innehåller Big Wipes formula fyra av världens bästa hudbalsam: Aloe Vera, Lanolin, Vitamin E och Glycerin. Dessa hjälper alla till att ge näring och skydda huden.

Designade för att uppfylla EU:s stränga kosmetiska standarder, Big Wipes är dermatologiskt testade med NOLL nivåer av hudirritation registrerade. Dessutom är den vattenbaserade formeln biologiskt nedbrytbar, fri från parabener, sulfater, fosfater och andra giftiga kemikalier.

Industrial by design! Inga andra rengöringsservetter tillgängliga för den europeiska professionella handeln kan ta bort så många ämnen så snabbt och effektivt, samtidigt som de ger näring åt din hud.

Moms ingår i pris

Objektnr 636 451 009

Visningar 9

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 19 jul 14:13

BIG WIPES Heavy-Duty Våtservetter

Pris

220 kr

ScanImpex

Åskloster, Sverige

4.9

ScanImpex

Företag

Toppsäljare

380 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också