Beskrivning

Elegant Svart Flodhäst Prydnadsfigur - En Unik Touch till Ditt Hem

Låt ditt hem glänsa med denna eleganta prydnadsfigur av en svart flodhäst. Denna figur är perfekt för att lägga till en unik touch till vilket rum som helst.

?? Unik Design - Denna figur är utformad som en flodhäst, en symbol för styrka och uthållighet. Dess släta yta och robusta form ger den ett charmigt och intressant utseende.

?? Glossy Finish - Den svarta glansiga finishen ger figuren ett sofistikerat och lyxigt utseende. De guldiga prickarna runt näsan och sidorna lägger till en extra touch av elegans.

?? Perfekt för Samlare - Denna unika prydnadsfigur är ett måste för alla entusiaster av unika hemdekorationer. Den är inte bara en vacker prydnad, men också ett samlarobjekt.Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 633 677 355

Visningar 157

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Elegant Svart Flodhäst Prydnadsfigur - En Unik Touch till Ditt Hem

Pris

250 kr
Annonsen är avslutad

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

422 omdömen