Beskrivning

Begagnat
Hej, vad kul att du tittade in här på min annons!

Här har du massagestation och aktiv fotpall med tiltfunktion för trötta och ömma fötter och ben från norska märket EXPAIN. Den har 9 olika massageprogram, 3 olika värmenivåer samt 50 stycken TENS-program med 99 intensitetsnivåer. Kan användas med eller utan TENS-program. Kan styras manuellt på kontrollpanelen eller från en smarttelefon (Apple eller Android) med hjälp av en app och bluetooth. När den inte används kan den fällas ihop för en smidigare förvaring.

Komplett enhet med alla delar finns. Manual finns och medföljer. Kvitto finns och medföljer.

Inköpt på Elgiganten i juni 2018 för 1.995 kr. Mycket sparsamt använd. Nypris idag ligger på 3.594 kr på folkhälsa.se.

Vikt paketerad: totalt ca 11 kg.

Skick: Mycket bra • Se bilder!

Jag sampackar gärna • så kolla gärna in mina andra annonser. // Anna =)

…………………………………………
"Min BEDÖMNING av VARANS SKICK - skala:
(Exempelvara: Tröja)

1 • Acceptabelt skick (Urtvättad/sliten/skada finns/noppig)

2 • Bra skick / Bruksskick (Tecken finns på att plagget har tvättats mycket/några noppor finns)

3 • Mycket Bra skick / Fint Bruksskick (Jag kan se att plagget har använts, men inga direkta fel)

4 • Nära Nyskick (Beskrivningen används sällan, men t ex en vintagevara i extremt bra skick)

5 • Nyskick (Varan är oanvänd/Varan ser ut som den var ny)

ALLMÄN INFORMATION:

• För er som har pälsdjursallergi: Katter finns i hemmet!

• Jag använder Traderas mail och betalning för säkert köp.

• Betalning (inkl. frakt) sker senast 3 dagar efter avslutad auktion/köp. Varan skickas senast 3 dagar efter att betalningen är mottagen.
Ju snabbare din betalning är, desto snabbare kan jag skicka. Tänk på att betalning med Swish når mig omedelbart, medan övriga betalningssätt kommer mig tillhanda nästkommande vardag (oftast på eftermiddagen).
Utebliven betalning leder tyvärr till en anmälan och negativt omdöme, om du av någon anledning behöver mer tid för betalning kontakta mig så kanske vi kan komma överens om en lösning (men gör det innan du köper/budar).

• Jag är en privatperson och har ingen butik, det jag säljer här är på Tradera är produkter som antingen jag själv eller min familj valt att skiljas med.
Det är därför inget återköp eller garanti, utan du köper artikeln i befintligt skick enligt beskrivningen och foton ovan.

• Paketet skickas spårbart via DB Schenker eller Postnord. Fraktpriset är enligt tariff och jag tar inte ut något extra för förpackningsmaterial eller liknande.
Samfrakt vid flera köp samtidigt (om det är lämpligt), lämna ett meddelande till mig om du önskar samfrakt så kanske kan fraktkostnaden bli lägre.
Jag återanvänder förpackningsmaterial om det är möjligt, men ser till att artikeln är väl packad och skyddad. Jag kan däremot inte ansvara för Postnords/Schenkers hantering av paketet.
Om du önskar få ditt köp skickad till en annan adress än din ”vanliga”, tänk på att tillfälligt ändra din adress under kontoinställningar på Tradera till paketet har lämnats in hos ombud/är skickat.

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på