Beskrivning

Längtar du efter en djupgående massage som kan lindra spänningar och stress? Vår utdragbara massagerulle med teleskopstång är den perfekta lösningen för dig. Med en imponerande längd på ca. 51 cm och tillverkad av slitstark plast, är denna massagerulle designad för att ge dig en skön och avkopplande upplevelse.

Det ergonomiskt utformade gummerade handtaget ger dig en bekväm och stadig grepp, vilket gör det enkelt att använda massagerullen på olika delar av kroppen. Den teleskopiska stången möjliggör justering av längden, så att du kan anpassa massagen efter dina specifika behov och önskemål.

Vår utdragbara massagerulle finns i ett trefärgat sortiment, vilket ger den en stilfull och modern touch. Observera att produkten levereras i slumpmässig färg beroende på tillgängligt lager. Du kan vara säker på att oavsett vilken färg du får, kommer massagerullen att leverera en fantastisk massageupplevelse.

Ge dig själv den avslappning och lindring du förtjänar med vår utdragbara massagerulle med teleskopstång. Upplev hur spänningar försvinner och känslan av välbefinnande tar över. Beställ din massagerulle idag och låt avslappningen börja!

Levereras i slumpmässig färg beroende på lagret.

Ångerrätt
Man har alltid 14 dagars ångerrätt hos oss
Hur gör man? Skicka över ett meddelande till oss så löser vi de.
Returfrakten får köparen stå för vid hävt köp/ångerrätt.

Objektsnr 631426014

Visningar 11

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 17:59

Upplev Total Avslappning med Vår Utdragbara Massagerulle, ryggkliare

Utropspris

|0 Bud

95 kr

Slutar om

Things4you1

Boliden, Sverige

4.9

Things4you1

Företag

Toppsäljare

277 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?