Beskrivning

Snygg modern borste med en funktion som tar bort hår på ett klick för enkel rengöring. Smidigare hårvård är svårt att hitta!

Upplev smidig hårborstning och hårborttagning med ett enda klick

Låt oss presentera denna självrengörande utredningsborste, den perfekta lösningen för stressfri hårborstning. Med denna innovativa borste borstar du håret smidigt med fördelen att du aldrig mer behöver kämpa med att ta bort håret från borsten.

Effektiv Utredning och Trasselavlägsning

Upplev enkel och bekväm hårborstning med effektiv utredning. Storleken är perfekt för att hantera stora hårvolymer på en gång och ge dig en smidig borstningsupplevelse. Slipp besväret med att kämpa med trassel -och håravlägsning från borsten. Med en enda klick kan du enkelt få bort kvarvarande hår från borsten. Upptäck fördelarna med denna borste och njut av stressfri hårvård varje dag.

Produktens höjdpunkter

o Självrengörande effekt: Med ett enkelt knapptryck kan du snabbt och enkelt avlägsna hår från borsten. Slipp krångel med manuell rengöring och spara tid.
o Smidig utredning: Borsten är utformad för att effektivt reda ut trassel och tovor utan smärta eller drag. Upplev en smidig och skonsam hårborstning.
o Optimal storlek: Borsten är tillräckligt stor och bekväm för att ta itu med stora hårvolymer på en gång. Spar tid och få en effektiv borstningsupplevelse.
o Anpassad för olika hårtyper: Oavsett om du har rakt, lockigt, tjockt eller tunt hår, kan denna utredningsborste hantera olika hårtyper och ge optimala resultat.

Denna produkten säljs i färgen vit.

Objektnr 628966211

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 22:43

[NY OANVÄND] Borste med funktion en klick ta bort allt hår

Pris

189 kr
Annonsen är avslutad

TSin

Göteborg, Sverige

5.0

TSin

Verifierad

Toppsäljare

157 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?