Beskrivning

Nackstöd för nacksmärta är den perfekta lösningen för alla som letar efter lindring från nack- och axelvärk. Detta stöd har en kärna som är tillverkat av mjukt skum som är bekvämt och ger avlastning. Den är också lätt och har en ergonomisk form som hjälper till att hålla ditt huvud upprätt.

Har du nacksmärta? Kall nacke? Ansträngd/trött nacke som i sin tur leder till axelvärk? Då har du kommit rätt!

Upplev lindring från nacksmärtor med vårt nackstöd av mjukt skum. Denna lätta och välgjorda produkt ger stöd för huvudet, hjälper till med stelhet i nacke och axlar och håller huvudet upprätt. Få den komfort och det stöd du behöver nu! Förebygger även gamnacke.

Nackstöd är designade för att ge stöd, komfort och lindring från nacksmärta. Detta nackstöd är tillverkad av mjukt skum och är lätt att bära, så du kan sova med den på.

Vårt nackstöd för nacksmärta är den perfekta lösningen för alla som letar efter lindring från nack- och axelvärk. Detta stöd har en kärna som är tillverkat av mjukt skum som är bekvämt och ger avlastning. Den är också lätt och har en ergonomisk form som hjälper till att hålla ditt huvud upprätt.

Produktens höjdpunkter

o Avlastar och ger komfort/stöd du behöver för din nacke/nedre del av ryggen
o Ger support runt hela nacken 360°
o Fjäderlätt och mjuk mot din hy
o Ergonomisk utformad
o Tillverkad av material som andas
o Svett absorberande och värmebevarande
o Designad för att passa alla nackar tack vare mjuk skum
o Försluts med velcro, enkel och bekvämt

Vad är trött nacke/nack-smärta och hur kan nackstöd hjälpa?

Nacksmärta, även känd som cervicalgia, är ett vanligt problem som kan orsakas av dålig hållning, inflammation, muskelansträngning eller skada. Symtom på nacksmärta kan vara stelhet, ömhet och svårigheter att röra nacken. Om den lämnas obehandlad kan nacksmärta vara kronisk och påverka din livskvalitet.

Nacksmärta kan vara oerhört obehagligt och kan göra det svårt att utföra dina dagliga aktiviteter. Om du har ont i nacken kanske du undrar vad du kan göra för att lindra besvären och komma tillbaka till livet. Nackstöd är ett utmärkt sätt att minska nacksmärtor och ge dig den komfort och det stöd du behöver. Denna produkt hjälper om du sitter länge framför datorn och börjar få gamnacke eller om du bara har en trött nacke efter operation eller en stressig dag.

Objektnr 631197822

Visningar 47

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 14:03

[NY OANVÄND] Nackstöd|halskrage för nacksmärta

Pris

149 kr
Annonsen är avslutad

TSin

Göteborg, Sverige

5.0

TSin

Verifierad

Toppsäljare

156 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?