Beskrivning

Kantcissus Cissus quadrangularis extrakt 4:1 50g

Cissus quadrangularis är en vinstock, dess skott är tjocka, kantiga och fyrkantiga. Namnet quadrangularis kommer från deras form. Växten har använts i ayurvedisk medicin i århundraden.

Cissus quadrangularis
Cissus quadrangularis är en vinstock, dess skott är tjocka, kantiga och fyrkantiga. Den förekommer i tropiska Asien. Cissusextrakt har länge använts i folkväxtmedicin i Afrika och Thailand, såväl som i Ayurveda.

Användning
Massan från skott och rötter applicerades på sår, blåmärken, brännskador och insektsbett. Växten har blivit allt mer populärt under de senaste åren på grund av dess höga innehåll av ketosteroner, en form av växtsterol. Vår produkt är en extrakt 4:1 från 100 % ren kantcissus som är bekväm pulverform. Den är lämplig för veganer och vegetarianer samt GMO fri.

Vårt kantcissus pulver är ett perfekt tillskott för alla som är intresserade av att tillsätta cissus i sitt näringsintag. Det är även bra för alla som letar efter ett alternativ till glukosamin eller kondroitin produkter.

Extraktet är producerat enligt de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet. Produkten är testad mikrobiologiskt och för tungmetaller.

Ingredienser: Cissus quadrangularis extrakt 4:1

Dosering: för utvärtes bruk

Förvaring: Förvaras oåtkomligt för barn, på en torr, sval plats. Skydda från direkt solljus.

Ursprungsland: Kina

OBS!
Produkten bör ej användas under graviditet samt amning. Använd ej vid överkänslighet mot produkten.

Bäst före:12/2024 netto vikt: 50g
Batch nr: Cfcg20160923

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt
3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?