Beskrivning

Kaliumcitrat 120 kapslar

Kalium är ett av de viktigaste elementen i vår kropp, som har många funktioner och många värdefulla egenskaper. Kosten bör innehålla en daglig dos av kalium för att undvika brister på detta makronäringsämne. Detta är ett kosttillskott.

Kalium är kroppens viktigaste elektrolyt tillsammans med magnesium, natrium och kalcium. Den utför ett antal mycket viktiga funktioner, därför bör en kaliumbrist inte tillåtas dyka upp. Vilka är fördelarna för din hälsa och ditt välbefinnande med rätt daglig dos av kaliumcitrat?

Kalium bidrar till:

* normal fungerade nervsystemet

*normal muskelfunktion

* att bibehålla normalt blodtryck

Som du kan se är kalium viktigt för att kroppen ska fungera ordentligt och hålla sig frisk. Fördelarna med att ta rätt doser av kalium är enorma, så var och en av oss bör se till att vår dagliga kost innehåller livsmedel som är rika på kalium.

De mest värdefulla källorna till naturligt kalium är kakao, frön, nötter, vallmofrön och torkad frukt. Du bör inte undvika källor till kalium som sojabönor, bönor, ärtor, persilja, avokado, bananer, potatis och tomater. Det är värt att stödja en varierad kost med kosttillskott baserade på kaliumcitrat. Kost och tillskott rik på kalium kommer att ge ovärderliga fördelar för kroppen, samt ge det bästa förebyggandet av kaliumbrist.

Kaliumcitrat - vad är det?

Kaliumcitrat är en organisk form av kalium även känd som trikaliumcitrat med molekylformeln K3C6H5O7. Kaliumcitrat är kaliumsaltet av citronsyra, det tar formen av ett vitt, luktfritt, mycket hygroskopiskt pulver. Det är en mycket löslig och lättsmält form av kalium, som används i högkvalitativa kosttillskott. Biotillgängligheten av kaliumcitrat är upp till 90 % av den dos som finns i kapseln.

Ingredienser: kaliumcitrat, rismjöl, kapselskal: gelatin, antiklumpningsmedel: magnesiumsalter av fettsyror och kiseldioxid.

4 kapslar (1portion) av produkten innehåller:

Kalium (från kaliumcitrat): 396 mg DRI* 20%

*DRI-dagligt referensintag

Dosering: 4 kapslar dagligen i samband med måltid.

Förvaring: Förvara på en torr och mörk plats utom räckhåll för små barn

OBS!

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost. Gravida och ammande mödrar bör rådgöra med sin läkare innan de använder produkten. Använd inte om du är allergisk mot någon av ingredienserna i produkten.

Bäst före: 11 / 2024
Batchnummer: 247888

Objektnr 633 603 812

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 15:56

Kaliumcitrat 120 kapslar

Pris

89 kr
Annonsen är avslutad

SpindelRetroButik

Hjo, Sverige

5.0

SpindelRetroButik

Företag

Toppsäljare

4 855 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också