Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Rockgut Troggoths har steniga hudar som är säkra mot både blad, bult och magisk sprängning. Deras klumpiga klor passerar genom sten som om det vore vatten, vilket gör att de kan ösa upp enorma klubbor och kasta stenblock efter behag. Subtila är de inte.

I strid är Rockgut Troggoths otroligt hållbara och ett utmärkt sätt att tackla din motståndares farligare enheter. De är till och med dödliga på avstånd, tack vare deras förmåga att kasta stenblock mot fiender.

Detta kit låter dig bygga och anpassa tre Rockgut Troggoths, med en enorm mängd komponenter och utbytbara delar som gör att du kan göra var och en unik. Med massor av huvuden, vapen och poser kommer du att kunna ställa upp en hel armé av dessa djur utan att två ser likadana ut.

Detta kit innehåller 91 komponenter och levereras med 3 x 50 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 563888971

Visningar 1 005

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Rockgut Troggoths Gloomspite Gitz Warhammer Age of Sigmar

Pris

385 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 959 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?