Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Radukar är en grym och vild vampyrherre som styr över staden Ulfenkarn. I strid använder han kärran från en legendarisk vampyrkejsare, vilket i kombination med hans bestialiska natur gör Radukar till en skräckinjagande fiende. Om du funderar på att samla ihop en samling Soulblight Gravelords som kommer från den förbannade staden Ulfenkarn, är Radukar the Wolf den perfekta generalen att leda dem. Han är inte bara ett lämpligt narrativt val, utan han är en skrämmande motståndare att möta i strid, samtidigt som han är en trollkarl. Denna 5-delade plastsats gör en Radukar till Wolf-modellen och levereras med en Citadel 40 mm rund hexhålsbas.

Observera: För att ställa in Radukar the Wolf i spel av Warhammer Age of Sigmar måste du inkludera Radukar's Court i din armé.

Glöm inte att köpa till färg, lim och verktyg för att komplettera!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 582364855

Visningar 441

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Radukar the Wolf Soulblight Gravelords Warhammer Age of Sigmar

Pris

289 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 931 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?