Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En kortroman av svarta tempelriddare

Guidad av en vision reser de svarta templarernas högmarskalk till en värld som lämnats i ruiner i årtusenden, på jakt efter en helig relik.

LÄS DET FÖR
High Marshal Helbrecht är tillbaka i action efter sitt möte med Roboute Guilliman, och gör det han är bäst på – letar efter en helig relik med en handfull av sina bästa trupper.

BERÄTTELSEN
En arvtagare till Sigismund har återföds.

Shrine Worlds Crusades är över. Rubicon Primaris har korsat.

Aktad av Guilliman, Primarchen återvände, och vägledd av en vision från den helige Gud-kejsaren själv, kallas högmarskalk Helbrecht till Hevarans ruinvärld. Smidd i skurens eldar är Hevaran helig i sin ödslighet, dömd att aldrig återuppbygga... Ändå dold på dess karga yta finns en helig relik. Helbrecht strävar efter att återta den med bara några få utvalda själar för att hjälpa honom, och Helbrecht måste lita på sin skicklighet, sin vrede och sin tro eftersom en uråldrig fiende återvänder för att testa honom som aldrig förr.

Skrivet av Marc Collins.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 594148846

Visningar 227

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Helbrecht: Knight of The Throne Marc Collins

Pris

149 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 031 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?