Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Bok 3 i Dark Imperium-trilogin

Primarkens och den kejserliga regenten Roboute Guillimans och hans förrädariska bror Mortarions öden möts för det klimaktiska slaget under pestkrigen.

LÄS DET FÖR
Det är nedkastningen du har väntat på, när Guilliman och Mortarion arbetar ut tiotusen år av uppdämd förbittring i en sammandrabbning genom tiderna.

BERÄTTELSEN
Roboute Guillimans och hans fallna bror Mortarions vägar för dem obönhörligt samman på Iax. Trädgårdsvärlden är en gång en juvel i Imperium och dör när dödens herre planerar att använda den som ett stödpunkt för att dra in Ultramars stjärnrike in i varpen.

Medan Guilliman försöker förhindra förstörelsen av sitt kungarike, planerar Mortarion att föra ner sin bror med Gudblight, en sjukdom som skapats i själva Cauldron of Nurgle, skapad med kraften att förstöra en son till kejsaren.

Primarchs kolliderar i det härjade landskapet i Iax. Gudarna går i krig och den bredare galaxen balanserar på en knivsegg av förstörelse. När något kraftfullt rör sig i havet av själar är bara en sak säker – oavsett vem som vinner den sista stora sammandrabbningen i pestkriget, kommer segerns återverkningar att eka genom evigheten...

Skrivet av Guy Haley


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 594221908

Visningar 371

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dark Imperium: Godblight av Guy Haley Warhammer 40 000

Pris

99 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 031 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?