Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Bullgryns rekryteras från de mest envisa av Ogryn-stammen av abhumaner, klädda i tunga rustningar och beväpnade med robusta attackvapen byggda för att motstå deras svårhanterliga styrka. En rad av dessa kraftigt musklade humanoider är en skrämmande syn, som avancerar i sköldlinjer från vilka skott studsar ofarligt, ger dånande slag med tunga mauls och lobbar sprängämnen när de laddar.

Denna flerdelade plastsats bygger tre Bullgryns – skrymmande, bepansrade assistenter utrustade med tunga sköldar och stridsvapen. Varje Bullgryn kan vara beväpnad med antingen en explosiv grenadjärhandske eller en rejäl maul, och bär antingen en höga platta eller mer manövrerbar råsköld. Satsen innehåller en mängd olika tillbehör och utbytbara komponenter för att skräddarsy dina abhumanska grupper – inklusive fyra maskerade eller skäggiga huvuden, tre skölddesigner av varje typ och ett urval av reservammunition, fragbomber, påsar och flaskor. Den innehåller också ett speciellt cybernetiskt huvud för en Bone'ead-gruppledare.

Detta kit kan alternativt bygga tre pistol-toting Ogryns, eller det kan användas för att bygga Nork Deddog eller en Ogryn Bodyguard, såväl som två Ogryns eller Bullgryns.

Detta kit består av 121 plastkomponenter och levereras med 3 x Citadel 40 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 596072661

Visningar 942

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Bullgryns Astra Militarum Warhammer 40 000

Pris

375 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?