Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Claws of Karanak vördar Khornes kötthundar, och blir blodtörstiga jägare som förföljer lustiga byten i blodgudens namn. Dessa rovdjurskulter slåss som flockar av vilda djur och tar sig an aspekten av demoniska bestar när de hackar fiender i strimlor i fruktansvärda uppvisningar av brutalitet.

Detta flerdelade plastpaket bygger ett komplett krigsband av Claws of Karanak, för användning i Warcry-spel. Styrda av en vild Packlord, draperas dessa galna sekter i pälsar och kedjor, bära morrande masker eller går barhövdade till strid. De använder en mängd hullingförsedda blad, spjut och slagor för att utgjuta blod i sin beskyddares namn, och strävar efter att bli en av de mäktiga halvdaemonernas Hounds of Wrath. Dessa modeller kan också användas som en del av en Blades of Khorne-armé i spel av Warhammer Age of Sigmar.

Detta set innehåller åtta plastminiatyrer:
- 1x Packlord
- 1x Vredens hund
- 2x Brutalisers, som var och en kan beväpnas med parade rivningsblad eller ett rivblad och köttkrok
- 4x Blood Whelps, som var och en kan beväpnas med en hulling-spjut eller klo-slaga

Detta set innehåller även:
- Ett förmågorskort Claws of Karanak, för att hjälpa till att släppa loss det här krigsbandets helvetiska jakttaktik i dina Warcry-spel (på engelska, franska, italienska, tyska, spanska, kinesiska och japanska)
- 6x Claws of Karanak fighter-kort, för att hänvisa till dina regler och statistik på ett ögonblick
- 2x såravdelare, för att spåra dina fighters i strid

Detta kit består av 62 plastkomponenter och kommer med 1 x Citadel 60x35 mm oval bas, 1 x Citadel 40 mm rund bas, 2 x Citadel 32 mm rund bas och 4 x Citadel 28 mm rund bas. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 596634407

Visningar 675

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Warcry: Claws of Karanak Warhammer War Cry Age of Sigmar

Pris

439 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 927 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?