Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Släpade med sina ivriga snufflar skördar Sneaky Snufflers lomcaps och andra värdefulla magiska svampar från slagfältet. De skär ner alla som kommer i vägen och delar ut sinnesförändrande svampgodis till närliggande grottor för skojs skull.

Dessa killar är en otrolig enhet i Gloomspite Gitz, som pressar dina utvalda enheter att kämpa hårdare genom att förse dem med dödliga svampar. Med några Sneaky Snufflers i närheten kan till och med en enhet av bara grots förvandlas till en skrämmande kraft på slagfältet.

Det här kitet låter dig bygga och anpassa 6 Sneaky Snufflers, med tillhörande snufflesquigs, och har en mängd utbytbara huvuden för att anpassa dina modeller.

Detta kit innehåller 30 komponenter och levereras med 6 x 32 mm runda baser.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 599544473

Visningar 748

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Sneaky Snufflers Gloomspite Glitz Warhammer Age of Sigmar

Pris

339 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 960 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?