Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Citadel Color Sub-enhetshållare innehåller 44 sakkunnigt designade delhållare. De är gjorda av samma plast som Citadel-modellerna, vilket innebär att du kan borra små hål eller använda lim för att fästa pinnarna, innan du helt enkelt klipper av bitarna när du är klar.

Du får också två räfflade baser för delhållarna, som passar snyggt in i Citadel Color Painting Handle för bekväma målningssessioner. Fortsätt och måla ögongloberna!

Citadel Color Sub-assembly Holder-satsen har designats för att fungera med en rad modulära hobbyverktyg för att förbättra din målnings- och modelleringsupplevelse. Det är nyckeln till en målningsprocess för undermontering, eftersom delhållarna passar snyggt in i de cirkulära uttagen som finns på Citadel Color Spray Stick, Painting Handle XL och monteringsstativet. Detta gör att du kan behålla en konsekvent färg och finish när du målar komponenter separat från resten av modellen, och det ger dig också de verktyg du behöver för att hantera och organisera vidsträckta, komplicerade projekt.

Det är lösningen du aldrig visste att du behövde.

Miniatyrer som visas i bilder är endast för skalningsändamål och ingår inte i denna produkt.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 605517409

Visningar 273

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Sub-Assembly Holder Citadel Målarhandtag Warhammer Miniatyrer

Pris

89 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 971 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?