Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En Warhammer 40 000-roman

Följ i Hadeya Etsuls fotspår när hon konsolideras till ett Cadian pansarregemente och sätts i befäl över en Leman Russ Demolisher, Steel Tread. Kan hon vinna förtroendet från sin dysfunktionella besättning och styra tanken till seger i en do-or-die-kampanj?

LÄS DET FÖR
Mot bakgrund av en allt mer desperat konflikt finner tankfartyget Hadeya Etsul sig konsoliderat till ett Cadian-regemente och placerad i befäl över Leman Russ Demolisher Steel Tread, där hon måste försöka samla en dysfunktionell besättning för att överleva ett dödsfall eller- ära offensiv.

BERÄTTELSEN
I den krigshärjade världen av Croatoas, strider arméerna från Astra Militarum med ruinmakternas förvrängda tjänare. Mot bakgrund av denna allt mer desperata konflikt, finner sig tankfartyget Hadeya Etsul konsoliderat till ett Cadian-regemente och placerad i kommandot över Leman Russ Demolisher Steel Tread. Hemsökt av mardrömmar, omgiven av en dysfunktionell besättning och strävar efter att hitta sin plats mitt i ett stolt och öligt regemente med en kultur som är så olik hennes egen, måste Etsul vägleda sin besättning till seger. Men när hennes regemente rullar ut under det giftiga ljuset från Great Rift för att gå med i en offensiv för död eller ära, är besättningen på Steel Tread på väg att möta sina livs kamp. Om de inte kan lära sig att arbeta som en, hur kan de hoppas på att överleva?

Skrivet av Andy Clark.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 625771910

Visningar 196

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Steel Tread an Astra Militarum roman

Pris

129 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 021 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?