Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Deathwing Knights är de ultimata veteranerna från Dark Angels Chapter – elitdödshandlare, specialiserade på närstrid och utplacerade för att bryta fiendens rygg, säkra verkligt vitala mål eller återta hemligheter som är förbjudna även för deras stridsbröder. Klädda i barocka Terminator-rustningar och utrustade med endast det finaste krigsgodset, teleporterar grupper av Deathwing Knights in i hjärtat av de tjockaste striderna, där de slår igenom sina fiender i den ofelbara jakten på total seger.

Detta flerdelade plastpaket bygger fem Deathwing Knights, eliten Terminators of the Dark Angels Chapter. Dessa ärevördiga hjältar är klädda i kraftigt dekorerade taktiska dreadnought-rustningar, som anstår deras höga status, och bär utsmyckade stormsköldar för ännu bättre skydd i strid. Varje riddare kan beväpnas med antingen ett sprakande kraftsvärd eller ett tungt spel av absolution, och du kan bygga en som en riddarmästare präglad av reliker, med ett urval av fantastiska vapen för att skilja honom åt.

Detta otroliga kit innehåller en teleporter homer och en Watcher in the Dark som bär ett rökelsekar, båda på sin egen bas. Du hittar också massor av kosmetiska alternativ, inklusive utbytbara armställningar, olika skölddesigner, en mängd olika lutande plattor och mer än tillräckligt med huv- eller hjälmhuvuden för att utrusta hela ditt lag i den stil du väljer.

Detta kit innehåller 119 plastkomponenter, 5 x Citadel 40 mm runda baser, 2 x Citadel 25 mm runda baser och ett Dark Angels Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 626200924

Visningar 390

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Deathwing Knights Dark Angels

Pris

459 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?