Beskrivning

Ny produkt direkt från The Army Painter

Allt-i-ett Speedpaint är en äkta ettskiktsmålningslösning. Jämfört med sin föregångare kommer nya 2.0 Mega Set 2.0 med en ny formel, utökat färgutbud som inkluderar 45 nya färger, och för första gången någonsin introducerar den Speedpaint Metallics!

Totalt har Speedpaint Mega Set 2.0 46 färger, 3 metallic och 1 Speedpaint Medium - totalt 50 flaskor - vilket gör att du kan måla vackra miniatyrer av bordsskiva kvalitet på nolltid! Applicera helt enkelt ett rikt lager Speedpaint direkt över en grundmålad miniatyr och du är klar. Alla färger använder beprövade och äkta högkvalitativa tunga pigment.

Kombinerat med en innovativ hartsmediumlösning som flyter perfekt över dina miniatyrer skapar en oöverträffad målningslösning som hjälper dig att få mer tid för spel.

Förladdade blandningskulor
Alla Speedpaints kommer med två högkvalitativa blandningskulor i rostfritt stål som redan är laddade i flaskan, vilket gör det lättare för dig att få den perfekta konsistensen.

Innehåll:
50x 18ml Speedpaints:
45 nya färger - inklusive 3 Speedpaint Metallics
1 Speedpaint Medium
4 Speedpaint-färger från originalsortimentet GRATIS

Gratis
1x Base-pensel

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 605801474

Visningar 642

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Speed Paint 2.0 MEGA Paint Set The Army Painter

Pris

1 799 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 958 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?