Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:

Sjökrigsföringens utvecklande karaktär gav bäraren mer och mer framträdande plats, och kontrollen av öflygfält var av största vikt för de större strategiska angelägenheterna för Stillahavsteatern. Luftkriget över Stilla havet ger därför ett fascinerande fokus för bordsspelaren, och det fanns ingen strid som var mer avgörande än Midway, som vårt helt nya Blood Red Skies Starter Set fokuserar på.

Blood Red Skies är ett miniatyrspel för bordsskivor där du tar kommandot över en styrka av stridsflygplan i strid. Tyngdpunkten i Blood Red Skies ligger på att kontrollera ett stort antal plan samtidigt. Action i spelet är högt tempo, utan förutsättning eller bokföring krävs. En liten omgång Blood Red Skies, med sex plan per sida, kan utkämpas på fyrtiofem minuter eller mindre.

En styrka består av ikoniska stridsflygplan från andra världskriget som använder det dynamiska "Advantage"-systemet. Motstående piloter kan också använda kortbaserade flygplansegenskaper, doktriner, essfärdigheter och teaterregler för att få ut det mesta av sina flygplan och kampmiljö.

Startsetet Battle of Midway innehåller allt du behöver för att få spela, inklusive regler, tokens, tärningar, spelkort och avgörande 12 mycket detaljerade Warlord Resin-flygplan att slåss med.

Grumman F4F Wildcat När den amerikanska flottan och marinkåren gick in i andra världskriget hade de bara ett effektivt stridsflygplan tillgängligt för dem: F4F Wildcat. Lyckligtvis visade Wildcat sig mer än lika med uppgiften att hålla linjen.

Mitsubishi A6M2 "Zero" Mitsubishi A6M Zero var en snabb, modern jaktplan, men hade ingen rustning för piloten. När Zero (som härrör från det japanska namnet Reisen - som betyder Zero Fighter) var i händerna på aggressiva och vältränade piloter var denna svaghet sällan uppenbar.

Fullständigt innehåll:
12 x Warlord Resin-flygplan (6 x Mitsubishi A6-M2 Zero & 6 x Grumman F4F Wildcat)
12 x BRS Advantage flygbaser
2 x BRS Midway punchboards
1 x BRS Plastic Token Sprue
1 x BRS Battle of Midway regelhäfte
1 x BRS snabbreferenskort
6 x flygplanskort (Douglas Dauntless, Douglas Devastator, A6-M2 Zero, Aichi D3A 'Val', Nakajima B5N Kate & F4F Wildcat)
6 x flygplansegenskapskort
17 x Lärokort
18 x teaterkort
12 x BRS stridstärningar
1 x USN/IJN Självhäftande klistermärke
1 x USN/IJN vattenrutschbana dekalark
Modeller levereras omonterade och omålade.

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633084771

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Blood Red Skies: The Battle Of Midway Starter Set Warlord Games

Pris

649 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?