Beskrivning

**Lethal Weapon 1-4 Collection (4-disc) (Blu-ray)**
Box innehållande "Dödligt Vapen"-filmerna med Mel Gibson och Danny Glover.

DÖDLIGT VAPEN:
Mel Gibson och Danny Glover spelar Los Angeles snutarna Martin Riggs och Roger Murtaugh, i en av 80-talets bästa actionfilmer. Riggs är hård, effektiv och inom poliskåren känd som ett dödligt vapen. Murtaugh är Riggs motsats. En tillgiven familjefar som helst inte tar några risker. Murtaugh får närmast en chock när Riggs utses till hans partner. De skall undersöka ett självmord som visar sig vara ett mord. Snart upptäcker de att mordet bara är toppen av ett isberg.

DÖDLIGT VAPEN 2:
När de flesta poliser ligger illa till ropar de på förstärkning. Polisveteranen Roger Murtaugh är inget undantag men hans kollega - Martin Riggs - älskar att bryta mot spelets regler. I Dödligt Vapen 2 får Martin Riggs och Roger Murtaugh i uppdrag att skydda ett viktigt vittne, spelad av Joe Pesci. Det låter enkelt - men visar sig snart vara förenat med livsfara.

DÖDLIGT VAPEN 3:
I ett parkeringshus ligger en kraftig tidsinställd bomb. Först på plats är Riggs och Murtaugh. Naturligtvis kan inte Riggs hålla fingrarna i styr och när han desarmerar bomben går det inte riktigt som han tänkt sig. Dagen efter har de båda blivit degraderade till fotpatrullerande poliser. Detta stoppar dock inte duon från brottsbekämpning. Ur ett av polisens förråd har en ansenlig mängd vapen stulits...

DÖDLIGT VAPEN 4:
Mel Gibson och Danny Glover spelar Los Angeles snutarna Martin Riggs och Roger Murtaugh, i en av 80-talets bästa actionfilmer. Riggs är hård, effektiv och inom poliskåren känd som ett dödligt vapen. Murtaugh är Riggs motsats. En tillgiven familjefar som helst inte tar några risker. Murtaugh får närmast en chock när Riggs utses till hans partner. De skall undersöka ett självmord som visar sig vara ett mord. Snart upptäcker de att mordet bara är toppen på ett isberg.

* 199:-
* Sv text
* Speltid 7 tim 48 min
* Skick: Nyskick på skivor

Objektnr 631769941

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 30 maj 22:39

**Lethal Weapon 1-4 Collection (4-disc) (Blu-ray)**

Pris

199 kr

Waingro82

Habo, Sverige

5.0

Waingro82

Verifierad

Toppsäljare

366 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?