Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - Boog & Elliot 2: Vilda Vänner mot Husdjuren

Animerad familjekomedi från 2008 med röster av Mike Epps och Joel McHale. Svenska röster av bl a Mikael Persbrendt och Jakob Stadell!

Begagnad Bluray film i bra skick

Efter att ha blivit upp över öronen förälskad i Giselle, tar Elliots väg mot giftermål en oväntad vändning när Mr Weenie kidnappas av ett gäng bortskämda husdjur som är fast beslutna att lämna över honom till hans ägare. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy och resten av de vilda djuren ger sig ut på ett fullskaligt räddningsuppdrag för att leta efter sin korvformade vän, en upptäcker snart att de befinner sig på fiendens territorium – husdjurens värld. Dvärgpudeln Fifi är husdjurens ledare och de tänker inte släppa Mr Weenie utan kamp.

Kan verkligen en liten pudel ta ner ett halvt ton grizzlybjörn på jorden? Kommer Elliot någonsin att få gifta sig med Giselle? Frågorna är många i ”Boog & Elliot – Vilda vänner mot husdjuren”!

------

OBS! Detta är en Blu-ray-skiva. Den fungerar bara att spela i en Blu-ray-spelare, ej i en vanlig DVD-spelare.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 561477610

Visningar 416

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Boog & Elliot 2: Vilda Vänner mot Husdjuren (Beg)

Pris

29 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 306 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?