Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Begagnad DVD i bra skick.

DVD - Tiger

Actionthriller från 1999 av Francis Ford Coppola med Adam Baldwin och Chang Tseng.

När Henry Jekyll åker på smekmånad till Hong Kong med sin nyblivna fru anar han inte att de är på väg rakt in i katastrofen. De hamnar mitt i en maffiauppgörelse och sprängs till döds. Men Henry överlever tack vare den kinesiske doktorn Chaos traditionella läkekonst. Snart känner Henry hämndbegäret stiga och han bestämmer sig för att med hjälp av Chaos örter framställa en kraftfull brygd som ska hjälpa honom döda sin frus mördare. Men han lär sig snart att han även behöver bemästra österländsk kampsport om han ska ha någon chans att överleva.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 553 278 723

Visningar 183

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DVD - Tiger (Beg)

Pris

29 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 403 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också