Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - Hypnotisören (Mikael Persbrandt)

Thriller från 2012 av Lasse Hallström med Mikael Persbrandt och Lena Olin.

Begagnad Bluray film i bra skick

En familj i Stockholm mördas besinningslöst, men en femtonårig son överlever mirakulöst. Pojken svävar mellan liv och död och kan inte förhöras med vanliga metoder. Samtidigt är familjens äldsta dotter spårlöst försvunnen. Polisen Joona Linna (Tobias Zilliacus) befarar att hon kan bli mördarens nästa offer. I sin kamp mot klockan övertalar Linna hypnotisören Erik Maria Bark (Mikael Persbrandt) att försöka få hennes bror att vittna under hypnos. Bark tvekar att blanda sig i fallet som kan få konsekvenser i hans privata familjerelation. Rollen som hans fru Simone görs av Lena Olin.

Filmen är baserad på den mycket populära romanen med samma namn skriven av författarpseudonymen Lars Kepler. Lasse Hallström regisserar filmen som direkt gick upp som etta på biotoppen och som snabbt utsågs som det svenska bidraget till 2012 års Oscarnominering.

------

OBS! Detta är en Blu-ray-skiva. Den fungerar bara att spela i en Blu-ray-spelare, ej i en vanlig DVD-spelare.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 561476849

Visningar 198

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hypnotisören (Mikael Persbrandt) (Beg)

Pris

49 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 304 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?