Beskrivning

FRI FRAKT VID KÖP NU PRIS

?Effektiv? Den elektriska ballonguppblåsaren kan blåsa upp hundratals dekorativa ballonger på kort tid. En 10-tums ballong kan blåsas upp på 1-2 sekunder och två ballonger kan blåses upp samtidigt, vilket är säkert att använda.

?Flera användningsområden? Ballonger är den bästa dekorationen till jul, påsk, blomsterhandlare, öppningsceremonier, födelsedagsfester, bröllopsscendesigner och kampanjaktiviteter. Luftpumpen kan hjälpa dig att snabbt blåsa ballonger.

?Lätt att använda? Den elektriska ballongpumpen har 2 lägen, halvautomatisk och automatisk, för att möta olika behov. Läs instruktionerna noggrant innan du använder den. Det rekommenderas att du använder halvautomatiskt läge. Automatiskt läge (inklusive kontinuerlig uppblåsning till avstängning) och halvautomatisk (inklusive att trycka på munstycket för att börja blåsa upp och släppa munstycket för att stoppa)

?Praktisk?Innehåller 50 högkvalitativa ballonger, dessa ballonger är gjorda av högkvalitativa latexmaterial, giftfria. När du blåser upp dem kan latexen göra ballongen sträcks bra. Den uppblåsta ballongen är bunden först och säkras sedan med en ballongtätningsklämma.

?Lätt att bära? Ballonguppblåsaren är ett litet verktyg med ett lätt handtag på toppen, vilket är lätt att bära. Kroppen har också en mängd olika värmeavledningsdesigner, och värmeavledningseffektiviteten är hög.

Objektnr 633015513

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:43

Elektrisk Ballongpump Inflator med 50 Ballonger ingår Bröllopsscener Dekoration

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Slutar om

Kanson

Vårby, Sverige

5.0

Kanson

Verifierad

44 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?