Beskrivning

Fat Mullbär från Upsala ekeby
Diameter 34 cm
Märkning Mullbär 252 24

Köp- och Leveransvillkor

Skick
Det står på beskrivningen under varje annons om varan är oanvänd eller använd. Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för eventuell returfrakt.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 3 dagar och vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte betalas inom utsatt tid.

Leverans & samfrakt
Vi erbjuder samfrakt vid köp av flera varor om köpet sker inom 1 dag.

Avhämtning
Avhämtning sker senast inom 10 dagar enligt överenskommelse. Betalning sker innan avhämtning via Traderabetalning. Vi förbehåller oss rätten att häva köp som inte hämtas inom utsatt tid.

Retur
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Kundservice
Har du några frågor kontakta oss gärna via meddelandefunktionen på Tradera.

Objektnr 635 089 252

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 11 jun 15:25

Upsala ekeby fat

Utropspris

|0 Bud

72 kr

Auktionen avslutades utan bud

secondhandforsa

Forsa, Sverige

4.9

secondhandforsa

Företag

Toppsäljare

218 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också