Beskrivning

ETT KOMPLETT SET
MUNBLÅST HANTVERK
GODKÄNDA PRODUKTER
DEN PERFEKTA PRESENTEN
? ETT KOMPLETT SET: Ett gammaldags segelskepp inuti en glaskaraff med konstnärlig världskarta på samt tillhörande whiskeyglas, även dem med konstnärlig världskarta på. Hållare i mörkt exklusivt trä, flaskpropp i glas samt 8 whiskeystenar. En fantastisk jordglobs-whiskeykaraff som passar utmärkt till en whiskeykväll. Ett perfekt set helt enkelt!

? MUNBLÅST HANTVERK: Varje karaff är en skicklig glasblåsares munblåsta mästerverk förgyllt med ett exklusivt skepp på insidan. Tätt sittande flaskpropp i glas för att hålla din dryck frisk och smakfull, samt en tillhörande tratt så att du inte spiller under påfyllning. Ta en tur runt jorden, när du roterar globen på sin hållare. Hantverket lyfter ditt vardagsrum eller er drinkhörna!

? GODKÄNDA PRODUKTER: Whiskeytillbehören, karaffen, glasen, glasproppen samt tratten är alla certifierade och uppfyller de stränga Amerikanska FDA-normerna som även gäller för Europa, dessutom blyfritt!

? DEN PERFEKTA PRESENTEN: Perfekt present för pappa, bästa vännen, honom eller för henne, pojkvännen, flickvännen, kompisen, föräldern eller varför inte chefen? En rolig present som passar in på alla typer av firanden så som födelsedagar, bröllop, årsdagar, förlovning, pension, inflyttning, examen, fars dag, mors dag, jul, alla hjärtans dag med mera. Självklart kan du också unna dig själv en, för att du förtjänar den!

? PASSAR ALL WHISKEY: En riktigt stilig whiskykaraff för att förvara din irländska eller amerikanska whiskey i, eller t.ex. din skotska, japanska eller kanadensiska whisky. Oberoende av stavningen på whisky/whiskey så är det starksprit på minst 40% som tillverkats av korn, råg, vete eller majs. Självklart passar denna läckra karaff även till att förvara vodka, gin, tequila, rom, cognac och till och med vin om du önskar.

Storlek för karaff
Höjd: 21 cm
Diameter: 13 cm

Hantering
Produkterna ska handdiskas.

Objektnr 635 984 048

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 21 jun 08:43

Whiskeykaraff Globe med 2 glas & 8 whiskeystenar, 0,85 liter

Utropspris

|0 Bud

700 kr

Slutar om

Ello.s

Kiruna, Sverige

5.0

Verifierad

9 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också