Beskrivning

Unika Handmålade Glas av Eva - En Perfekt Blandning av Konst och Funktion

Låt oss presentera dessa två exklusiva glas, varje ett mästerverk i sig, skapade av den begåvade konstnären Eva. Dessa glas är inte bara vackra att se på, de är också funktionella och perfekta för alla tillfällen.

Varje glas är utsmyckat med en handmålad örn i full flykt, vilket ger en känsla av rörelse och elegans. Örnarna är detaljerade och livfulla, vilket visar Evas skicklighet och passion för hennes konst.

Glasen är gjorda av klart glas med otaliga små bubblor inbäddade i materialet, vilket ger dem en unik textur och ett intressant visuellt inslag. Den blå foten på varje glas ger en pop av färg och skapar en vacker kontrast mot det klara glaset.

Dessa glas är inte bara konstverk, de är också ett uttryck för personlig stil. De är perfekta för att servera dina favoritdrycker och kommer säkert att bli en samtalsstartare på ditt nästa sammankomst.

Så varför vänta? Lägg till dessa unika handmålade glas av Eva i din samling idag och njut av skönheten och funktionaliteten de erbjuder.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 633 938 980

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Unika Handmålade Glas av Eva - En Perfekt Blandning av Konst och Funktion

Pris

250 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

323 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också