Beskrivning

Mycket gott skick. Bonniers 1898. Originalupplaga. 164 s.
Söderbergs andra bok i originalutgåvan. Medbundet främre och bakre omslag i väldigt fint skick. Halvfranskt skinnband med fyra upphöjningar på ryggen. Namnskrift på ett tomt försättsblad. Ovanlig och eftersökt!

Säljer även flera andra Söderberg-böcker (om de finns kvar). Självklart med samfrakt. Om du vill vänta tills löning går det det utmärkt.

Söderbergs bibliografi är:
Förvillelser (1895) Roman
Historietter (1898) Noveller
Martin Bircks ungdom (1901) Roman
Främlingarna (1903) Noveller
Doktor Glas (1905) Roman
Gertrud (1906) Teaterpjäs
Det mörknar öfver vägen (1907) Noveller
Valda sidor (1908) Dikter, noveller, utdrag ur romaner
Hjärtats oro (1909) \”Tankebok\”
Aftonstjärnan (1912) Teaterpjäs
Den allvarsamma leken (1912) Roman
Den talangfulla draken (1913) Noveller
Jahves eld (1918) Religionshistorisk undersökning
Skrifter 1-10 (1919-1921)
Ödestimmen (1922) Teaterpjäs
Jesus Barabbas (1928) Religionshistorisk roman
Resan till Rom (1929) Noveller
Den förvandlade Messias (1932) Religionshistorisk undersökning
Sista boken (1942) Samtidskritik m.m.

Objektnr 630164212

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 17:52

Hjalmar Söderberg Historietter (Originalutgåva 1898!) Ovanlig!

Slutpris

|

1 500 kr

Auktionen är avslutad

Le Chiffre vann auktionen

Överlopps

Hässelby, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

794 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?