Beskrivning

Författare: J. K. Hoest
Titel: (a) Kejsar Alexander I:s Leverne och Regering
Tryckår: (a) 1818, (b) 1855
Skick: Säljs i befintligt, begagnat skick.
Skador: Bruksslitage: Måttligt, relativt välbehållet gällande det yttre och bindningskonstruktionen. Åldersslitage: Påtagligt med något buggliga och bitvis lätt gul- och gråfläckade sidor. I övrigt finns trähaltiga spår i pappersmassans originalskick
Övrigt: Innehåller även titel: (b) Nikolaus I. Alla Ryssars Sjelfherrskare – Historisk teckning. Namnad på omslagspärmens insida (o. försättsblad)

KÖPVILLKOR

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar och klockor är i regel inte funktionstestade, står det funktionstestad har vi endast testat att elprodukter får ström, men inte dess egenskaper. Det innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd eller ångrar dig, dock står du själv för fraktkostnaden. Vi ersätter inte för batteribyte eller försök till reparation.

Leverans och Samfrakt
Vi erbjuder samfrakt vid förfrågan. Samfrakt kan ordnas till en maxvikt på 20kg och om objekten får plats i en flyttkartong. Vänligen skicka en förfrågan för samfraktspris så justerar vi fraktkostnaden tidigast tisdagefter vunnen auktion.. Vi samfrakter inte mellan olika veckor. Endast köpare inom EU / Only buyers within EU.
Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker så snabbt som möjligt och alltid inom 5 arbetsdagar efter betalning.

Betalning och ångerrätt

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort, Klarna eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, och du som köpare står då för returfrakten. Mer om returer hittar du under fliken Info på vår butikssida på Tradera.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Denna annons är skapad av Stockholm Stadsmission.

Objektnr 631119061

Visningar 177

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:46

Bok Kejsar Alexander I:s Leverne och Regering Af J. K. Hoest samt Nikolaus I

Slutpris

|

326 kr

Auktionen är avslutad

Exura vann auktionen

StockholmsStadsmission

Västerhaninge, Sverige

5.0

StockholmsStadsmission

Företag

Toppsäljare

27 659 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?