Beskrivning

Supertrevlig liten bok om olika boenden för människor, djur och maskiner. Från författaren till Nicke Nyfiken. Tryckt 2004, sparsamt bläddrad i så gott begagnat skick. Slutsålt hos alla nätbokhandel.

Bokbeskrivning: Överallt kan man bygga sig ett bo: på en gren, i en snäcka eller i ett hål ute i skogen. Kan du gissa vem som bor där? "Djupt i det här hålet har någon byggt sitt bo. Jag skulle vilja veta, om han är hemma, tro? Nu viker jag upp bladet, och där sitter han så fin, en liten söt och ullig och gullig mjuk .... Ett bo är alltid någons hem - titta efter bakom fliken om det är någon hemma! Denna underbara flikbok från 60-talet kommer garanterat att hitta till många nya läsare.

Mina objekt kommer från ett djur- och rökfritt hem. Jag lägger enbart ut sådant jag själv skulle kunna tänka mig att köpa och synar allting noga med beskrivning av eventuella skavanker i annonsen. Jag använder mig av Traderas automatiska vinnarmail, förväntar mig betalning inom tre dagar efter auktionsslut och skickar så fort som möjligt efter inkommen betalning. Kolla gärna även mina andra annonser för samfrakt!

Frågor? Du är välkommen att höra av dig.
Happy bidding!

Objektsnr 631542424

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 19:08

Hej, är det nån hemma?

Utropspris

|0 Bud

60 kr

Slutar om

Ecklesiastikministern

Göteborg, Sverige

5.0

Ecklesiastikministern

Verifierad

Toppsäljare

1 010 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?