Beskrivning

Casanovas kvinna: En sann historia om sexmissbruk
Åsa Hellberg


Pocketförlaget 2010. Pocket 287 sidor. Mycket gott skick.
ISBN 9789186067960

Efter en tids singelliv börjar Lotta nätdejta och får snabbt kontakt med Jonas. Den första träffen går fantastiskt bra och fjorton telefonsamtal, fem sms och tre mejl senare står han i hennes kök och gör köttfärssås. Allt rullar på i ett lyckorus. Jonas är helt enkelt en drömprins!

Men så upptäcker Lotta att Jonas har kvar sin annons på Match.com och att han är online. Under affärsresan? På en lördagskväll? Jonas ger henne en förklaring men sedan dyker nästa märklighet upp och nästa och nästa. När hon till sist ser mängden sms från olika kvinnor i Jonas mobil misstänker hon att något är fel. Väldigt fel.
Vem har hon släppt in i sitt liv? Jonas, hennes underbare Jonas, är sexmissbrukare. Lottas tillvaro faller samman. Men i stället för att ge upp, kämpar hon vidare, för att rädda sig själv och mannen som hon på något sätt fortfarande älskar.

Casanovas kvinna är Åsa Hellbergs sanna historia. Ärligt, osminkat och uppriktigt berättar hon om toppar och bottnar, om svarta djup och hur man med hårt arbete och bra hjälp kan ta sin älskade och sig själv upp ur helvetet som bedragen och medberoende till en sexmissbrukare.

"Väl värd att läsas." JENNY ÖSTERGREN, TV4
"Det här är en sann historia. Åsa Hellberg skriver ärligt och sårigt om stor kärlek och djupa svek."
SOLO

Objektnr 621932814

Visningar 123

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 14 feb 18:47

Casanovas kvinna: En sann historia om sexmissbruk, Åsa Hellberg

Slutpris

|

30 kr

Auktionen är avslutad

JeJa70 vann auktionen

leufvenius

MALMÖ, Sverige

5.0

leufvenius

Verifierad

Toppsäljare

1 220 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?