Beskrivning

KNÄCK DA VINCIKODEN + LÖSNINGEN AV DA VINCIKODEN

KNÄCK DA VINCIKODEN - Simon Cox - Wahlströms förlag 2005 - Kartonnage i mycket gott skick.

Dan Browns roman Da Vinci-koden har blivit en internationell bästsäljare och introducerat miljontals läsare i en mystisk värld där Leonardo Da Vinci har kodat in dolda budskap i sina målningar. Men hur stor del av romanen är sann och hur mycket är skönlitterär förvanskning? Knäck Da Vinci-koden reder ut begreppen. I denna överskådliga uppslagsbok, där innehållet presenteras i alfabetisk ordning, avslöjas den sanning som är märkligare än dikten bakom frågor som: ·Finns den hemliga orden som kallas Prieuré de Sion i verkligheten? ·Varför ansåg man förr att gyllene snittet var ett tecken på Guds hand? ·Vilka är de senaste teorierna om den heliga Graal? ·Hur lyder svaren på de gåtor som döljer sig bakom de fiktiva personernas namn? Med hjälp av illustrationer analyseras också några av Leonardo da Vincis kända verk. Knäck Da Vinci-koden är en ovärderlig tillgång för dem som blivit nyfikna på den märkliga sanningen bakom legenden om den heliga Graalen.

LÖSNINGEN AV DA VINCIKODEN - Darrell L. Bock - Läsförlaget 2004 - Inbunden med skyddsomslag i gott skick, riss på omslaget.

Var Leonardo Da Vinci den personen som kom över information från Vatikanstaten om sanningen om Jesus, som han sedan använde sig av i sin berömda målning "Nattvarden". Har illvilliga globala religiösa samfund undanhålligt hemligheter/information som avslöjar "den riktiga Jesus". Detta är frågor som folk ställer sig efter att ha läst boken Da Vinci koden. -Kan så kallad hemlig information om evangelierna ge oss en bild av Jesus som vi inte känner till? -Var Jesus gift och hade barn? -Var Maria Magdalena verkligen en av apostlarna? -Var någonstans i nya testamentets evangelium finner man vägen som koderna innebär? -Hur mycket av Da Vinci koderna ska vi tro på? Lösningen av Da Vinci koden vill hjälpa dig att finna en väg att hitta den dolda sanningen av koderna. Darrell L. Block vill hjälpa dig att knäcka Da Vinci koden. En underhållningsroman som baserar sig på riktiga historiska kristna element, men var förberedd på att det finns många intressanta "alarmerande" överraskningar under tiden som du utforskar dom viktigaste koderna av alla.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 282674965

Visningar 1 156

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

KNÄCK DA VINCIKODEN + LÖSNINGEN AV DA VINCIKODEN

Pris

180 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 131 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?