Beskrivning

Häftad bok. Ramsbergsgården AB. 130 sidor. I fint skick.

Birgit Klein är en dansk kvinna, som i cirka 15 år har fungerat som medium för den andliga världen. Alla hennes böcker är skrivna med automatskrift, och förmedlar en kärleksfull, andlig visdom.
Hon kanaliserar flera av de högre andliga mästarna, såsom Jesus, Buddha, Maria, Kuthumi, St. Germain, m.fl.
Böckerna tar upp alla mänsklig utveckling i ett andligt perspektiv, med tonvikt på förståelsen av bl.a. karma, reinkarnation, aurans energier; den andliga världens uppbyggnad, kärlek mellan människor och förhållandet till Gud och mästarna. Böckerna innehåller historier från uppstigna och dessutom många fina meditationer.
I denna bok förmedlar mästarna viktig kunskap om människan själsliga utveckling. Förståelsen av energiernas betydelse i ett karmiskt förlopp, i den personliga utvecklingen, i polariseringen av maskulina och feminina energier - som ses i förhållande till en ny astrologisk modell.
Genom meditationer med månen i de olika tecknen, får man lära mycket om sina egna energier. Om tvillingsjälars polarisering, om känslans och emotionens inverkan på den andliga utvecklingen, om djurens och naturens betydelse för oss. Dessa teman belyses genom exempel från faktiska inkarnationer. Vi får också ord från Buddha och Jesus om hur vi bör förhålla oss till vår egen karmiska process, till vår egen utveckling. Boken är en vision om en ny Jord - en ny tid, där kärlekens energi får råda.

Märk väl att en begagnad bok kan vara namnad. Jag går inte igenom alla böcker för att kolla detta. Är det jätteviktigt för dig att köpa en onamnad bok så hör av dig. Vill du ha annat fraktbolag säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av varan.

Objektnr 636 742 726

Visningar 8

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 30 jun 16:44

Birgit Klein - Och jag ser en ny jord

Utropspris

|0 Bud

200 kr

Slutar om

Nellie_75

Knäred, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

1 456 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också