Beskrivning

CALAZO Årefjällen 1:50.000

Rek butikspris: 159 kr

Calazo har som största svenska bokförlag av guideböcker för friluftsliv, paddling mm, lyxen att ha tillgång till sina författare som ständigt är ute i fjällen på olika turer. Författarna kommer ofta med värdefull information om statusen på stugor, stigar, vadställen och leder, som inte sällan leder till justeringar av kartorna.

Calazo har tre olika kategorier av kartor – fjällkartor, terrängkartor och sjö- och kustkartor i olika skalor. De täcker populära friluftsområden och är lämpliga för vandring, paddling och utflykter i skog och mark. Calazos kartografer har lagt ner hundratals timmar på att ta fram kartor i skala 1:50 000 för fjällområden som tidigare bara funnits i skala 1:100 000. Samtliga kartor trycks på Tyvek som är helt okänsligt för vatten, otroligt slitstarkt och motståndskraftigt mot alla typer av slitage.

Det här är en fjällkarta i skala 1:50 000 som är perfekt för dig som ska vandra kring Åreskuten eller åka offpist eller cykla mountainbike i området.

Kartan har en skala med mer detaljer än de fjällkartor som är i 1:75 000 eller 1:100 000. Det är alltså inte en förstoring av en vanlig fjällkarta utan innehåller mer information om till exempel vattendrag och blockmark. Den ökade detaljrikedomen gör den perfekt att ha med när du gör turer som kräver mer information om terrängen, till exempel om du gör toppturer, fiskar eller kansk letar efter bästa stället att vada över en fors.

Calazo har kommit fram till att det bästa materialet för en karta är Tyvek®. Det är gjort av en syntetfiber som gör kartan helt okänslig för vatten och mycket rivtålig. En Tyvekkarta går inte sönder i vecken eller tappar färgen när du använder den. Calazo anpassar alltid utsnitten efter de viktiga friluftsområdena. I många fall betyder det att du spar pengar genom att köpa färre kartor.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599852128

Visningar 175

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

friluftskartor, CALAZO Årefjällen 1:50.000

Pris

159 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?