Beskrivning

Virka vackert, av Tove Fevang

Virkning är en av de enklaste handarbetsteknikerna. Det enda som behövs är en virknål och ett garnnystan. Och lusten att skapa, förstås.

I Virka vackert hittar du inspirationen till både små och stora virkprojekt. Boken inleds med en grundlig genomgång av de olika virkteknikerna, med tydliga steg-för-steg-bilder. Därefter följer många modellbeskrivningar på sjalar, mössor, filtar, kuddar och mycket annat.

Lek med tekniker och material när du virkar och prova också gärna att kombinera olika strukturer. I handeln finns det massor av fina garner i alla möjliga färger, tjocklekar och material som ull, alpacka, bomull, lin och silke, att frossa i. Inspireras av projekten i boken och byt gärna ut färger och garn, kombinera tekniker och gör arbetet till ditt eget.

”Fantastisk bok med väldigt fina mönster, alltifrån sjalar, mormorsrutor till babyfilt, grytlappar och disktrasa! Rekommenderas varmt!”

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. Det finns en svag fläck på bokens s k framsnitt men denna fläck har inte missfärgat några ark i boken. Boken är mycket rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg, ofta närgångna och instruktiva, samt några detaljerade teckningar i färg och svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 278/203 mm
Ryggbredd ca 10 mm
Vikt ca 540 gram
Sidantal 89
Författare Tove Fevang
Förlag ICA Bokförlag
Språk svenska
Utgivningsår 2011 (första utgåvan, andra tryckningen)
ISBN 91-534-3544-0

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633 614 977

Visningar 140

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 17:26

Virka vackert

Slutpris

|

120 kr

Auktionen är avslutad

carro_03 vann auktionen

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 999 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också