Beskrivning

Begagnat

Viktväktarna VARDAGSKOKBOKEN + MAT FÖR ALLA

Viktväktarna VARDAGSKOKBOKEN - Viktväktarna 2009 - Kartonnage i mycket gott skick.

Här finner du rätter som passar hela familjen och som passar in i en hektisk vardag. Många av recepten passar dessutom till festligare tillfällen, som de är eller där du byter ingredienser till något festligare – t ex från hackebiff till oxfilé. Vardagskokboken innehåller även många pastarecept och pasta är ju något som även barn gillar. Får de hjälpa till att laga maten blir middagen oftast en succé. Dessutom hittar du våra favoritrecept som vi kallar Klassiker. Detta är rätter som vi vet att tiotusentals medlemmar genom åren lärt sig att älska.

MAT FÖR ALLA - Viktväktarna 2006 - Kartonnage i gott skick, mindre bruksspår.

Vad ska vi äta idag? Det är ett val som de flesta av oss ställs inför varje dag. Det är lätt hänt att välja det som snabbast finns till hands, vilket kanske inte alltid är det som får oss att må bra och orka hela dagen.

För att underlätta och inspirera i vardagen har vi i den här boken sammanställt recept som varken är krångliga att laga till eller tar lång tid i anspråk. Det är recept som är både näringsrika och fettsnåla, givetvis utan att ge avkall på smaken. Och som vanligt tycker vi att man ska avrunda en god måltid med en lika god dessert. Eller finns det någon som tackar nej till en läskande kiwisorbet eller läckert limemarinerade jordgubbar?

Recepten är märkta med ett POINTS ® värde, men eftersom alla kalorivärden står angivna passar boken även dig som inte är medlem i ViktVäktarna.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?