Beskrivning

Konstnärsdrömmar i en värmländsk verklighet, av Henrik Torstensson

Detta är historien om syskonen Sahlström - Bror, Ida och Anna - som trots faderns hårda motstånd lyckas gå sina egna vägar, förverkliga sina konstnärsdrömmar och ta plats i den svenska konsthistorien. Om deras gårdar i Fryksdalen som tack vare familjens generositet och nyfikenhet blir till de kulturella oaser där många av våra mest kända konstnärer - Carl Wilhelmson, Ivan Aguéli, Siri Derkert med flera - tar del i historien.

Detta är en berättelse om längtan bort från gårdens vedermödor till det ljuva konstnärslivet i Stockholm, Rom och Paris. Och om kärlek - till konsten, livet och människorna. Berättad med huvudpersonernas egna ord - kryddad med humor, märkliga anekdoter och god mat - är detta historien om konstnärsdrömmar i en värmländsk verklighet.

Den inbundna boken (klotband) i reliefpräglade pärmar med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med fotografier och reproduktioner i färg och svartvitt.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 307/248 mm
Ryggbredd ca 24 mm
Vikt ca 1465 gram
Sidantal 207
Författare Henrik Torstensson
Förlag Vildgåsens förlag
Språk svenska
Utgivningsår 2003
ISBN 91-971720-3-0

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633 905 669

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 18:13

Konstnärsdrömmar i en värmländsk verklighet

Utropspris

|0 Bud

190 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 997 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också