Beskrivning

Konsten på Wanås Art at Wanås, av Marika Wachtmeister

En praktfull bok om skånska Wanås, en plats i världen där konst, natur och historia möts. Wanås Konst producerar, presenterar och förmedlar samtida konst både för initierade och för alla nyfikna. Här visas sedan 1987 internationell samtidskonst med inriktning på platsspecifika installationer. Varje år bjuds nordiska och internationella konstnärer in för att skapa konst i Parken. Idag finns i parken över 50 permanenta verk och varje år deltar närmare 6000 barn i den pedagogiska verksamheten baserad på konsten.

Marika Wachtmeister grundade verksamheten 1987 och drev den fram till och med 2010. Verksamheten leds idag chefsduon Elisabeth Millqvist och Mattias Givell. Wanås består av ett slott, ett ekologiskt jordbruk, en konsthall, en skulpturpark, en museibutik och deli och ett ekologiskt lunchkafé och ligger i Östra Göinge kommun i nordöstra Skåne.

Den inbundna boken (lyxigt linneklotband) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier, huvudsakligen i färg, dels av konstverken som ställts ut eller finns i den fasta samlingen, dels miljöbilder kring arbetet med museet och kring utställningsverksamheten.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 305/230 mm
Ryggbredd ca 28 mm
Vikt ca 1420 gram
Sidantal 280
Författare Marika Wachtmeister
Förlag Byggförlaget Kultur
Språk svenska och engelska
Utgivningsår 2001
ISBN 91-7988-212-9

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr.Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 634 125 974

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 18:05

Konsten på Wanås - Art at Wanås - Praktfull bok om skånska Wanås

Utropspris

|0 Bud

110 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 998 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också